(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Kitakone OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kitakone Oy:lle myyjää

Miltä kuulostaisi työskennellä yrityksessä, joka uskoo, että hyvinvoiva henkilöstö on avain menestykseen? Entä miltä kuulostaisi työskennellä yrityksessä, joka haluaa erottua alallaan hyvällä palvelulla ja asiakkaiden tarpeita kuuntelemalla? Aika hyvältä, eikö vain?

Kitakoneella on haluttu luoda työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki ja se on hyvä työpaikka jokaiselle työntekijälle. Tätä ajatusta tukee se, että Kitakoneella päätösten tekeminen on tehty helpoksi ja toiminta on läpinäkyvää. Asioista puhutaan ja kaikkien mielipiteet otetaan huomioon. Kaikki ovat samassa veneessä, myyjästä omistajiin.

Kitakoneella halutaan vastata asiakkaiden tarpeiden ja toimialojen nopeisiinkin muutoksiin. Heidän näkemyksensä mukaan asiakkaat ovat kuitenkin ne, ketkä pitävät liiketoiminnan elossa, joten asiakastoiveiden kuuntelu on äärimmäisen tärkeässä osassa. Kitakoneen valikoimasta asiakkaat löytävät tarvitsemansa laadukkaiden brändien tuotteet.

Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä osaksi tätä joukkoa!

Työtehtävässä vastuullasi ovat monipuoliset myymälän tehtävät. Töitä tehdään arkisin 7-16 välillä, työajan ollessa 38h/vko. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti niin rakennusalan, teollisuuden kuin autokorjaamoalan asiakkaiden parissa. Myymälämyynnin lisäksi työtehtäviisi kuuluvat tavaran vastaanotto, purkaminen ja hyllytys. Sinun on lisäksi mahdollista päästä tekemään kenttämyyntiä oman halukkuutesi ja kykyjesi mukaan. Tämä paikka on siis oiva mahdollisuus päästä kehittämään itseään B2B-myynnin parissa!

Sinulta odotamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelun parista sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Sinulle asiakkaiden parissa työskentely on luontevaa etkä pelkää tehdä lisämyyntiä asiakaspalvelun yhteydessä. Tärkeimpinä vaatimuksina valittavalle henkilölle ovat motivaatio ja innostus työtehtävää kohtaan.

Olisiko sinusta seitsemänneksi kitakonelaiseksi? Mikäli näin on, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Rasmus Hautala, rasmus.hautala@barona.fi, 050 5027625.