(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavia kokoaikaisia MYYJIÄ Vantaan Porttipuistoon. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään KUUSI kuukautta. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa, mutta varastossa työskentelykään ei tuota ongelmia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.
Työtehtäviisi kuuluvat mm:
- tuotteiden hinnoittelu
- myymälästä ja tuotteista huolehtiminen
- myyntityö vähintään suomen kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu
- kassatyöskentely
- hyllytys, tuotteiden esillepano sekä varastotyö

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.30 puh. 050 547 1385 tai ari.virtanen@vps.fi. Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.