(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Onko sinulla kokemusta myynnistä? Haluaisitko kasvaa myynnin ammattilaisna? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nyt MYYJÄÄ VTR-Workwear Centeriin Konalan myymälään kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

VTR-Workwear Center Oy on työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys. Toiminta on aloitettu vuonna 2007. VTR-ketjuun kuuluu jo 9 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa sekä viimeisimpänä avattu myymälä Kuopiossa. VTR-Workwear Center toimittaa työvaatteita koko Suomen alueelle, kaiken kokoisille yrityksille ja myymälöissä on kuluttajienkin helppo asioida. Asiakkaille tarjotaan lisäksi mahdollisuutta tilata työvaatteet räätälöidyn verkkokaupan kautta vaikka kotiovelle.


Myyjän tehtävässä edustat pääasiassa työvaate- ja tarvikevalmistajaa Blåkläderiä. Työskentelet myymälässä palvellen siellä käyviä asiakkaita. Lisäksi tehtävään kuuluu myymälän siisteyden ylläpito sekä muut myymälän juoksevat tehtävät. Räätälöit myös tarvittaessa edustamistasi tuotteista sopivan konaisuuden asiakkaille.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Etusi on jos tunnet jo entuudestaan työvaatemyynnin toimintaympäristön, mutta tämä ei kuitenkaan ole vaatimuksena. Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä kiinnostus vaatealaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan nähdä kasvavan työvaateketjun toimintaa viihtyisissä toimitiloissa sekä vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Saat tehtävään kattavat perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työajat sijoittuvat  pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.4.2019.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.