(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Kemi-Tornio alueelle

RAUTAOSASTON MYYJÄÄ.

Asiakkaamme on perheyhtiö, jolla on useita toimipisteitä Pohjois-Suomen alueella. Toimialana on vähittäis- ja tukkukauppa. Rento ja mukava työilmapiiri on tärkeä osa tämän lappilaisen yrityksen päivittäistä toimintaa. Työnjohto panostaa sekä asiakkaiden että työntekijöiden viihtyvyyteen. Osaavat myyjät takaavat asiakaspalvelun laadun vuoden jokaisena päivänä. Työpaikka on savuton.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta kaupanalalta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan asiakkaamme kouluttaa sinut työhön. Kokemus kaupan rautaosastosta sekä aikaisempi kassatyöskentely katsotaan eduksi. Etsimme iloista, motivoitunutta ja sitoutumiskykyistä työntekijää pitkään työsuhteeseen. Odotamme hakijalta asiakaspalvelutaitoja sekä ahkeraa työotetta.

Edellytämme:
- Aikaisempaa kokemusta kaupanalalta
- Sitoutumisvalmiutta
- Joustavuutta työaikojen suhteen
- Reipasta työotetta

Tarjoamme sinulle pitkäkestoisen työsuhteen suoraan asiakkaallemme. Valitut työntekijät perehdytetään huolellisesti asiakkaamme toimesta.

Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työn kesto: vakituinen
Palkkaus: Kaupanalan TES

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR- päällikkö Marja Parkkari +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.