(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Havi&Familon Outlet

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

HAEMME KOKOAIKAISTA JA OSA-AIKAISIA MYYJIÄ HAVI-FAMILON OUTLETTIIN

                                                                

Haemme positiivisella asenteella varustettua kokoaikaista sekä osa-aikaisia myyjiä vakituiseen työsuhteeseen Tammistoon avattavaan uuteen myymälään.

Työssä myymälässä olet lähellä asiakasta, joten toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta asiakaspalvelu-, kassa-, ja myymälätyöstä. Tärkeintä on kuitenkin energisyys, joustavuus sekä jämäkkä ote tarttua asioihin. Pääasialliset työtehtäväsi ovat asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Huolehdit myös myymälän siisteydestä ja yleisilmeestä.

 

Edellytämme sinulta

  • Kiinnostusta kodintekstiilejä ja sisustustuotteita kohtaan
  • Tunnollisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Myyntihenkisyyttä, kaupallista ajattelua ja intohimoa hyvään asiakaspalveluun
  • Kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • Hyvää suomen- sekä englanninkielen taitoa ja muu kielitaito isoa plussaa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä suomalaisessa yrityksessä tunnettujen suomalaisten brändien parissa. Työyhteisössämme on tekemisen meininkiä sekä mukava ja avoin ilmapiiri.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaisesti, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ sisältää myös yksin työskentelyä.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla, Tammistossa.

Myymälä avataan 1.3.2019, joten työsuhde alkaa helmikuun aikana.  
 

Jos tehtäväkuvaus kuvasi juuri Sinua, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 20.1.2019 mennessä otsikolla ”Myyjä Havi-Familon Outlet Tammisto 2019 ” sähköpostiosoitteeseen silva.mattila@suomenkerta.fi tai postita: Suomen Kerta Oy, Niittykatu 6 C, 02200 Espoo. Lisätietoja: Key Account Manager Silva Mattila +358 10 843 4315. Soittoajat 4.1 klo:10-12, 18.1 klo:10-12