(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Kodin Terra, Kodin Terra Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Kodin Terraan Poriin neljää tulevaa rautakaupan ammattilaista, myyjää, työskentelemään noutomyymälässä ja erilaisissa myymälän työtehtävissä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (30h/vko).

Olet vastuuntuntoinen ja joustava ja olet valmis työskentelemään mahdollisesti myös muissa Satakunnan Osuuskaupan yksiköissä. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja vahvan halun kehittyä Kodin Terran myynnin ammattilaiseksi. Eduksi luetaan tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus alaan liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Satakunnan haastavassa vähittäiskaupan markkinassa, mahdollisuuden kehittää koko uudistetun Kodin Terran toimintaa sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.

Kodin Terran työyhteisössä työskentelee yli 50 henkilöä. Myymälä on avoinna arkisin klo 7-21, viikonloppuisin klo 18 asti.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään - Satakunnan Osuuskaupassa on mahdollisuudet vaikka mihin!

Satakunnan Osuuskauppa on asiakkaiden omistama satakuntalainen yritys. Harjoitamme market- ja tavaratalokauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä autojen ja autotarvikkeiden kauppaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Tomi Tuomi, tomi.tuomi@sok.fi tai 044-725 1402. Hakuaika päättyy sunnuntaina 28.10.2018.