(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Meillä on nyt etsinnässä kovan luokan osaaja tekemään myyntityötä henkilöstöpalvelualalla teollisuuden asiakkaiden ja työntekijöiden parissa.

 

Värväämö toimii melko äijämäisellä alalla, teemme nimittäin henkilöstöhankintaa rakennustyömaille ja teollisuuteen, mutta tekemistämme ohjaavat pehmeät arvot. Me ollaankin hieman erilainen alan yritys. Haluamme Värväämössä muuttaa alaamme ja koko työelämää inhimillisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja työntekijälähtöisemmäksi.

 

Haemme Värväämöön kokenutta myyjää teollisuuden alalle. Olemme konkareita rakennusalalla, mutta teollisuus on meille toimialana kokolailla uutta. Siksipä odotamme sinulta vahvaa kokemusta seuraavasta kovasta kaksikosta:

 

  • Teollisuuden toimiala
  • Myyntityö

 

Me luotetaan Värväämössä toisiimme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan tosi paljon siihen, miten töitä teet ja millaiseksi tehtäväsi muodostuu. Tämä on sulle sopiva homma, jos parhaillaan pähkäilet nykyhommissasi, että: ”jos saisin itse päättää, niin tekisin tän niiiin paljon paremmin”. Me kyllä tuetaan sua kaikin keinoin ja työ opettaa eteenpäin, mutta homma lähtee hyvin käyntiin vain, jos sulla on jo kovaa aiempaa osaamista edellä mainitusta kaksikosta. Pähkinänkuoressa työ sisältää teollisuuden asiakkaiden kontaktointia, heidän henkilöstötarpeidensa kartoittamista sekä oikeanlaisten töiden löytämistä värväämöläisille.

 

Me ei olla liian tosikkoa porukkaa, joten koitetaankin löytää koko ajan kasvavaan porukkaamme sellainen sosiaalinen ja toimelias kaveri, joka levittää hyvää menoa ympärilleen. Värväämöstä et löydäkään vain uutta työpaikkaa, vaan saat samalla parikymmentä uutta ystävää. Ollaan melko varmoja, että jos meille tulet, niin pois et ikinä haluakaan.

 

Kerro meille siis kuka olet, mitä olet puuhaillut ja mitä tulevaisuudelta toivot. Tee se 10.8. mennessä täyttämällä hakemuslomake alta tai lähettämällä postia osoitteeseen jouni.palosaari@varvaamo.fi. Aina saa myös soittaa – Jounin tavoitat numerosta 0400 904 349.