(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Salaojakeskus Pirkanmaa Oy on salaoja- ja sadevesiremontteihin erikoistunut yritys, jonka työntekijöillä on vankka kokemus erilaisista remonteista ja huolloista. Kiinteät toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Tutustu meihin osoitteessa http://www.salaojakeskus.com/

Etsimme nyt kahta uutta myyjää vahvaan myyntitiimiimme Pirkanmaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää iloista asiakaspalveluasennetta, kaupantekotaitoja ja halua kohdata paljon uusia ihmisiä. Tehtävä on kokoaikainen ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Voit olla vasta myyntiurasi alkuvaiheessa, alan vanha tekijä tai innokas alanvaihtaja. Etsimme nimenomaan hyviä myyntipersoonia!
 
Tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään, mahdollisuuden edetä uralla kykyjesi mukaisesti, mukavat työkaverit, joustavan työajan, motivoivan/ erittäin kilpailukykyisen palkkauksen (pohja+provisio) sekä auton ja puhelimen käyttöösi.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile henkilöstöpalvelut. Ei suoria yhteydenottoja Salaojakeskukseen.

Täytä hakemus osoitteessa https://smilepalvelut.fi tai soita Teemu Aalto p.050 406 4127 ja myy itsesi töihin!


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 8000 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi