Myyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsitkö työtä myynnin parista? Haluaisitko tehdä liikkuvaa työtä? Jos vastasit kyllä, voisiko tämä olla sinua varten?

Haussa on nyt MYYJÄ Kevin Alpinalle.

Kevin Alpina tuo maahan elintarvikealan koneita, laitteita ja tarvikkeita joustavasti ja asiakaslähtöisesti. He edustavat tunnettuja Eurooppalaisia ja Yhdysvaltalaisia laitevalmistajia, kaikki oman alansa huippuja tuoden parhaan mahdollisen hyödyn tuotantoon. Heiltä saa asiantuntevan, nopean huoltopalvelun ja teknisen tuen koneille.

Myyjänä työskentelet erilaisten elintarvikealan asiakkaiden parissa. Kevin Alpinan toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä, mutta työssäsi matkustat asiakaskohteissa koko Suomen alueella. Teet kokopäivätyötä arkisin, mutta tehtävän luonteen vuoksi tulee myös paljon matkustuspäiviä.

Sinulla on elintarvikealalta tietämystä, kokemusta B2B- myynnistä, matkustusvalmiutta sekä ajokortti. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Sinun tulisi hallita hyvin sekä suullinen että kirjallinen englanti ja ruotsinkielentaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! B2B-myyjän tehtävässä yhdistyvät mielenkiintoinen työtehtävä sekä näköalapaikka yritysmyynnin kenttään. Sinulle tarjoataan kattava perehdytys yritykseen, tuotteeseen ja myyntiin, ja lisäksi jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja työilmapiiri on innostava.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi etsimämme myyjä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1104690
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Ylöjärvi