(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Zizzin vaateliikkeeseen Kauppakeskus Ideaparkkiin
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia.

Kauppakeskus Ideaparkin Zizzi-tiimiin on haussa energinen tehopakkaus ja kaupan alan osaaja!

Zizzin MYYJÄ on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja kova halu omalla panoksellaan edistää myymälän menestystä. Sinulla sykkii sydän muodille, ja juuri siksi työ Zizzin tarjoaman laadukkaan tuotevalikoiman parissa on sinusta erittäin houkuttelevaa.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolle kiireessäkin riittää vain ensiluokkainen työn laatu. Olet myös rehti ja reipas sekä innostava ja yhteen hiileen puhaltava tsemppari. Asenne ratkaisee! Asiakaspalvelun lisäksi olet yhteydessä emoyhtiöömme Tanskaan niin puhelimitse kuin sähköpostillakin, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Plussaa on, jos sinulla olisi myös kokemusta Facebook-sivun ylläpitämisestä myyntityön ohella.

Myymäläpäällikön ollessa poissa, siirryt luontevasti vastuumyyjän rooliin ja huolehdit, että myynti rullaa ja asiakaspalvelu on vähintäänkin erinomaista. Ymmärrät myymälän tunnuslukujen päälle ja henkilökohtainen myynnin seuranta saa sinulla vain seuraavan vauhtivaihteen päälle.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöittensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö ja mahtava tiimi ovat vain osasyy sille, miksi zizziläisten työsuhteet ovat merkittävän pitkiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakuväylää pitkin saman tien. Vauhdikas myyjän työ Zizzin upeassa myymälässä alkaa heti sopimuksen mukaan! Työtunteja on tarjolla noin 25 h/viikko myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 – 14.30.