(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Zizzin uuteen myymälään Turkuun (15-25 h/vko)
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia?

Haemme Kauppakeskus Skanssiin syyskuussa avattavaan upeaan uuteen Zizzin konseptimyymälään innostuneita ja energisiä

MYYJIÄ (15 - 25 h/vko)

Zizzin myyjä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja kova halu omalla panoksellaan edistää myymälän menestystä. Sinulla sykkii sydän muodille ja juuri siksi työ Zizzin tarjoaman laadukkaan tuotevalikoiman parissa on sinusta erittäin houkuttelevaa.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolle kiireessäkin riittää vain ensiluokkainen työn laatu. Olet myös rehti ja reipas sekä innostava ja yhteen hiileen puhaltava tsemppari.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöittensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö ja mahtava tiimi ovat vain osasyy siihen, miksi zizziläisten työsuhteet ovat merkittävän pitkiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakuväylää pitkin saman tien. Työtunteja on tarjolla 15 ja 25 tuntia per viikko -sopimuksella. Muistathan siis kertoa hakemuksessasi, mikä tuntimäärä sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Vaikka vastuullinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen työ alkaa perehdytyksellä vasta elokuussa, tulevan Turun Zizzin myymälän myyjätiimi nimetään jo kesäkuussa!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 23. ja maanantaina 29.4. klo 13.00 – 14.30.