(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Zizzille (15 h/vko)
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia?

Haemme Zizzin konseptimyymälään Kauppakeskus Itikseen innostavaa ja energistä

MYYJÄÄ (15 h/vko)

Zizzin myyjä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja kova halu omalla panoksellaan edistää myymälän menestystä. Sinulla sykkii sydän muodille ja juuri siksi työ Zizzin tarjoaman laadukkaan tuotevalikoiman parissa on sinusta erittäin houkuttelevaa.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolle kiireessäkin riittää vain ensiluokkainen työn laatu. Olet myös rehti ja reipas sekä innostava ja yhteen hiileen puhaltava tsemppari.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöittensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö ja mahtava tiimi ovat vain osasyy siihen, miksi zizziläisten työsuhteet ovat merkittävän pitkiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakuväylää pitkin saman tien tai soita tiistaina 24.9. klo 13.00 - 15.00 puh. 050 5050 7715 / Krista Pulkkinen ja kerro, miksi sinä olisit työhön erinomainen valinta! Työtunteja on tarjolla 15 tuntia per viikko -sopimuksella ja työvuorot painottuvat pääosin iltaan ja viikonloppuun.