(Poistunut julkaisusta)

Myyjä yritysasiakastiimiin
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa asiakaspalvelun ammattilaiseksi finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista seitsemänä vuotena peräkkäin. Kun liiketoimintaosaamisesi karttuu ja näytät meille mihin pystyt, sinulla on mahdollisuus kiinnostaviin urapolkuihin yhtiössämme. Työskentelet nuorekkaassa ja motivoituneessa työyhteisössä pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on aluksi noin vuoden pituinen määräaikaisuus.

Haemme Asiakaspalvelu-yksikkömme yritystiimiin tuloshakuista myyjää. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden yritysmyyjiemme kanssa. Olet yhteydessä niin olemassa oleviin kuin uusiin potentiaalisiin yritysasiakkaisiin ja lisäksi sinulla on tärkeä rooli myynnin sekä asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Tehtävänäsi on olla mukana turvaamassa suomalaisten yritysten menestystä

Arvostamme ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aktiivista otetta työhön sekä intoa oppia uutta. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta tai myyntitehtävistä sekä finanssialan tuntemus ja kaupallinen koulutus ovat eduksesi. Tässä työtehtävässä työskenteleminen edellyttää sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittamista. Jos tutkinto ei ole valmiiksi taskussasi, tarjoamme mahdollisuuden sen tekemiseen työn ohessa.

Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot, tehokas työote sekä halu saada aikaan tuloksia. Olet positiivisesti kilpailuhenkinen, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Tehokkaan myyntiotteesi lisäksi ymmärrät laadun merkityksen asiakaspalvelussa. Ruotsin ja englannin kielen taito ovat tehtävässä eduksi.

Myy itsesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 18.2. täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti, kun paras hakija löydetään, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Mervi Koreneffilta. Mervin tavoitat numerosta 050 424 7801. Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.