(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, yötyö (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme nyt suorarekrytointina myyjää yövuoroihin K-Citymarket Pirkkalaan. Työt aloitetaan ensin päivä- ja iltavuoroissa, mutta vuodenvaihteen jälkeen tarkoitus on siirtyä vakituisesti yövuoron tekoon. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Käytännössä tehtävässä työskennellään elintarvikepuolella yöaikaan. Erilaisia työtehtäviä ovat esimerkiksi päiväysten tarkistaminen, paistotuotteiden pellitys sekä kuormien ohjailu ja levitys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Kokemus kaupan alan töistä on eduksi. Etsimme tekijää, jolla on halu ja mahdollisuus sitoutua jatkuvaan yötyöhön.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työaika on yövuorossa klo. 22-06 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Nopeuttaaksesi prosessia voit myös soittaa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.