(Poistunut julkaisusta)

Myyjä vuorotteluvapaan sijaisuuteen Prisma Hyvinkää, HOK-Elanto
HOK-Elanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Prisma Hyvinkää tarjoaa kaupungin laajimman päivittäistavaravalikoiman. Ison päivittäistavarapuolen lisäksi Prismasta löytyy kattava valikoima käyttötavaraa pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteissa. Myös viihde- ja kodintekniikan sekä rakentamisen ja remontoinnin osalta tarjoamme laajan valikoiman. Silloin kun aikaa ei riitä kauppareissuun, tilaat ostokset kätevästi verkosta Prisman Kauppakassista.
Sujuvan asioinnin takaa lähes 1000 parkkipaikkaa, kattava määrä pyörätelineitä sekä helppo saavutettavuus aivan Hyvinkään ydinkeskustassa Kauppakeskus Willassa.

Haemme myyjää monipuolisiin kaupan työtehtäviin.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 24.8.2020 – 27.2.2021.

Tehtävään valittavan tulee täyttää TE-toimiston määrittelemät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot sekä sitoutua koko määräajaksi tehtävään. Tehtävä on kokoaikainen keskimäärin 37,5h/viikko.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Tehtävääsi kuuluu myös kassalla työskentely. Myymälä on avoinna ma-su klo 6-24.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Kokoaikaisen työsuhteen 37,5h/viikko

HOK-Elannon kattavat henkilökuntaedut.

Hakeminen:

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta.

Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi