(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Vianor, Pori
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018
Oletko asiakaspalveluhenkinen myynnin tekijä? Oletko oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään ripeässä tahdissa? Haluatko tehdä palkitsevaa myyntityötä?

Etsimme tulevan syksyn Vianorin rengassesonkiin

MYYJIÄ

Varmistamme Vianorissa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa: digitaalisesti, puhelimessa ja kasvokkain. Osaksi tätä työtä tarvitsemme rengassesongissa avuksemme reippaita myyjiä palvelupisteisiimme eri puolille Suomea. Vastuullasi on ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä myyntityö osana palvelupisteen tiimiä. Työpäivääsi sisältyy asiakaskohtaamisia, niin kasvotusten kuin puhelimessa. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan myös myymälän myyntiä tukeviin tehtäviin. Mikäli olet reipas ja oma-aloitteinen huipputyyppi, toivomme sinun tulevan osaksi iloista joukkoamme. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä meillä sinun on mahdollista kehittyä sellaiseksi.

Tehtävät ovat määräaikaisia n. 2kk ja työaika vaihtelee ma-pe klo 7:00-21:00 välillä, työpäivien pituus voi kuitenkin vaihdella - kiireisemmän rengassesongin aikana sinua tarvitaan kokopäiväisesti ja työvuoroja saattaa olla myös lauantaisin. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat syyskuun lopussa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Vianorin välille.

Katso video: https://youtu.be/4HXlZWNgY8U


Edellytämme sinulta

- Rohkeutta ja varmuutta asiakkaiden kohtaamisessa
- Oma-aloitteisuutta ja aitoa halua auttaa asiakasta
- Positiivisuutta ja reipasta asennetta, toimit sujuvasti kiireisessäkin työympäristössä


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn asiakaspalvelun parissa
- Miellyttävän työympäristön ja kivat kollegat
- Mahdollisuuden kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutyössä sesongeissa useamminkin


Arvostamme

- Kaupallista tai teknistä koulutusta (tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle)


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi