Myyjä, Vero Moda/Jack&Jones, Pirkkala
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Onko sinulla intohimo myyntityöhön, oletko kiinnostunut muodista? Pyritkö aina ylittämään asiakkaiden odotukset positiivisella asenteellasi ja tarjoamalla ensiluokkaista palvelua? Etsimme juuri sinua!    

Vero Moda tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita itsenäisille, muotitietoisille asiakkaille. Naisellisen raikas sekä mutkaton tyyli on tavaramerkkimme. Laajasta ja inspiroivasta mallistostamme löydät aina yhteensopivia kokonaisuuksia.

Jack&Jones on johtava miestenvaatemerkki, jolla on intohimo Denimiin. Me Jack&Jonesilla uskomme, että henkilökuntamme on avain menestykseen, ja jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme, pyrimme kasvattamaan työntekijöitämme ensin. Kun aloitat meillä työskentelyn, saat ammattitaitoisen ja perusteellisen perehdytyksen. Näin varmistamme, että pääset ensimmäisestä päivästä lähtien sisään tiimiin ja myymälätyöhön.

Meille on tärkeää, että asiakkaat kohtaavat liikkeissämme ammattitaitoisia, energisiä ja motivoituneita myyjiä. Tärkein tehtäväsi on edistää myyntiä ja löytää asiakkaalle se tyyli ja ratkaisu, joka saa hänet hymyilemään myymälästä lähtiessään. Toimit tärkeässä ja näkyvässä roolissa brändimme lähettiläänä. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen myyntiin ja kaupan päivittäisiin rutiineihin. 

Etsimme kahta osa-aikaista myyjää Vero Moda/Jack Jonesin liikkeeseen Pirkkalaan. Vero Moda ja Jack&Jones ovat osa Bestseller-konsernia.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtunteja on vähintään 5h/vko ja työvuoroista on helppo sopia myymälän kanssa. Työ soveltuu erittäin hyvin esim. opintojen tai toisen osa-aikatyön oheen.
Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa. Palkkaus tehtävässä on kaupan alan TES:in mukainen.


Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta vaatteita, trendejä ja muotialaa kohtaan  
Oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja tiimipelitaitoja 
Iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta  
Rohkeaa ja päämäärätietoista asennetta myyntityötä kohtaan 


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja hauskan työn uusimpien trendien parissa 
Paikan mahtavassa tiimissä, jossa sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat luonnollinen osa työtä 
Takuun sekä ammatilliselle että henkilökohtaiselle kehitykselle  
Houkuttelevat henkilökunta-alennukset BESTSELLER-tuotemerkeille 


Arvostamme

Kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mutta asenne ratkaisee aina lopulta!  


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Lisäksi haluamme saada kuvaa siitä, minkälaisia työvuoroja pystyt tekemään.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Vastaa videohaastatteluun heti kun saat sen, käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana! Tarkkailethan myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507279
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala