Myyjä verkkokaupan online-myyntiin (kesätyö)
BHG Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Verkkokaupalla menee hyvin ja kasvamme kovaa vauhtia. Meillä on tarjota mielenkiintoinen ja kannustava kesätyö nykyaikaisen online-myynnin parissa isossa kodinrakentamisen ja sisustamisen verkkokaupassa. Meillä työtä tehdään aktiivisesti rennossa, iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Haemme VERKKORAUTAKAUPAN MYYJÄÄ Tammistoon, Riihimäelle tai Hervantaan. Työtä voi tehdä myös etänä perehdytysjakson jälkeen.

Myyjän tehtävänä on palvella verkkosivujemme kautta yhteyttä ottavia asiakkaita nykyaikaisilla puhelin- ja chat-työkaluilla. Myyjä auttaa asiakasta valitsemaan parhaat mahdolliset tuoteratkaisut verkkokauppojen vaihtoehdoista, tekee tarjouksia ja viimeistelee kaupat. Lisäksi myyjä tehtäviin kuuluu auttaa oikean laskutusvaihtoehdon valinnassa sekä neuvoa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Myyjällä on käytössään verkkokauppojemme yli 150 000 tuotteen valikoima ja koko organisaation vankkumaton tuki.

Etsimme kuluttajamyynnistä kiinnostunutta, reipasotteista ja oma-aloitteista henkilöä, joka kommunikoi sujuvasti puhelimessa. Sinulla on toivottavasti aikaisempaa kokemusta myynnistä. Kokemus rautakaupan alalta katsotaan eduksi. Käytät tietokonetta ketterästi, opit erilaisia perusohjelmia helposti sekä osaat etsiä tehokkaasti tietoja eri lähteistä.

Tarjoamme sinulle innostavan viikonloppupainotteisen kesätyöpaikan, jossa on mahdollisuus oppia ja kehittyä online-myynnin mestariksi. Pääset verkkokaupan näköalapaikalle moderniin työyhteisöön. Tehtävä on määräaikainen ja työllä on hyvä mahdollisuus jatkua kesän jälkeen osa-aikaisena. Palkkaus on Kaupan työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi maksamme kannustavaa myyntibonusta. Tämä määräaikainen työ ajoittuu huhti-syyskuulle niin, että työpäivä on alkuun muutama päivä viikossa ja kesällä 4-5 päivää viikossa.  

Tämä kuuluu mielestämme sarjaan #greatjobs. Avaa keskustelu tehtävästä lyhyen hakemuksen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 1.4.21 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot