(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, venevakuutus
Alandia Vakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Olemme huviveneiden asiantuntija, jonka osaaminen perustuu alan pitkään kokemukseen. Tiedämme mitä asiakkaat tarvitsevat ja miten toimia onnettomuuden sattuessa. Suhtaudumme velvollisuudentuntoisesti tarjoamaamme palveluun ja tuotteisiin ja olemme ylpeitä niistä. Veneilijät arvostavat meitä ja meillä on ilo palvella tyytyväisiä asiakkaita ympäri Pohjoismaita. Haemme nyt myyjää vahvistamaan Helsingin toimipisteemme huvivenetiimiä.

Oletko sinä seuraava huippumyyjämme?

Haemme Helsingin myyntitiimiimme määrätietoista myyjää, joka ymmärtää mitä asiakas tarvitsee ja jolle asiakkaan auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen on tärkeintä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta online- ja etämyynnistä, olet konsultatiivinen myyjä ja tiedostat hyvän tuotetuntemuksen tärkeyden. Asetetut tavoitteet, dynaaminen ala ja työtapojen jatkuva kehittäminen kannustavat sinua. Edellytämme sujuvaa suomen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan kiinteällä kuukausipalkalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Työskentelet työympäristössä, jossa veneily on asiakkaan tärkein vapaa-ajan harrastus. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi koulutuksen ja neuvonnan kautta. Rakennat yhdessä tiimin kanssa Pohjoismaiden parhaimman venevakuutusyhtiön, jolla on eniten tyytyväisiä asiakkaita.

Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Victoria Pasternack, puh. 0400 418 928, s-posti victoria.pasternack@alandia.fi.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytering@alandia.com