Myyjä Värväämön toimistolle Ouluun
Värväämö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Etsitkö uusia mahdollisuuksia myynnin saralla? Oletko kotonasi rakennustyömailla ja teollisuuden toimijoiden kanssa? Onko henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut sinulle jo ennestään tuttuja palveluita? 

Meillä Värväämön toimistolla on vakituisen myyjän paikka vapaana. Toimisto on ihan Oulun keskustassa ja asiakkaat pääasiassa Oulun talousalueella. Myyjä aloittaa meillä työt aamulla, tekee melkoisen omatoimisen päivän työmaita kiertäen ja asiakasta kontaktoiden toimistolta. Pystymme tarjoamaan valmiin laajan asiakaskunnan, ketterän tavan toimia ja hyvät pohjat tulokselliseen ja motivoivaan työntekoon. Töitä meillä ei tarvitse tehdä yksin, vaan työkavereinasi on alan ammattilaisia, jotka avustavat päivittäisessä tekemisessä. Töitä meillä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme, että olet tehnyt tuloksellista myyntiä ja rakennusala on sinulle tuttua. Tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja tykkäät tehdä töitä. Työ on Oulussa, mutta tarvitset autoa työmailla liikkumiseen. Toimimme ihmisläheisesti, avoimesti, sekä ehdottoman rehellisesti ja odotamme, että omistat nämä arvot jo luontaisesti. Työpaikasta ja tehtävästä annamme mielellään lisätietoja ja niitä voit kysyä Jounilta numerosta 0400 904 349.

Työhakemuksen voit jättää joko sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi tai hakulomakkeen kautta.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472416
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Liminka, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä, Utajärvi