(Poistunut julkaisusta)

Myyjä-vartija, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020


Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, mutta kaipaisit työhösi lisää vastuuta, uusia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä haluaisit kasvattaa valmiuksia toimia toisinaan haastavissa asiakaskohtaamisissa?

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus kouluttautua ja työllistyä Myyjä-Vartijaksi!

Kaupan ala muuttuu ja Myyjä-Vartijana saat hankittua itsellesi erikoisosaamista, joka on valttikortti tulevaisuuden työmarkkinoilla. Myyjä-Vartijana toimiminen tuo työhösi lisää monipuolisuutta ja pääset kehittämään myös asiakaspalvelutaitojasi entistä vahvemmiksi.

Suurin osa työpäivästäsi kuluu monipuolisissa päivittäistavarakaupan myyjän tehtävissä kuormanpurusta kassatyöhön, mutta lisäksi pääset omalla työpanoksellasi edistämään ja parantamaan myymäläturvallisuutta.
Työvuoroissasi aika ei käy pitkäksi, sillä työtehtävät vaihtuvat nopeasti ja tapaat runsaasti erilaisia asiakkaita jokaisen työvuorosi aikana. Työssä menestyminen vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta sekä ihmisläheistä otetta, mutta jämäkkyydestä on myös hyötyä. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi, jonka lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään.

Etsimme asiakkaallemme myyjä-vartijaa noin vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen.Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välillä. Työtä on tarjolla vähintään 30h/viikko ja työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti, painottuen iltaan ja viikonloppuun. Koulutus tehtävään tapahtuu työn ohessa, mikäli sinulla ei vielä vartijakorttia ole.

Työssä noudatetaan turva- ja erityisalojen TES:iä, mutta maksamme korkeampaa sopimuspalkkaa 12,50€/h sekä kaupan työehtosopimuksen mukaisia lisiä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta kaupan alan tai turvallisuusalan tehtävistä
Työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyvää asiakaspalveluhenkeä
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä sekä itsenäistä työotetta
Joustavuutta ja paineensietokykyä
Sujuvaa suomen kielen taitoa
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen sopimuspalkan
Kaupan TES:n mukaiset lisät
Mielenkiintoisen ja vilkkaan työympäristön
Monipuolisen ja vastuullisen työn
Mahdollisuuden kehittyä ja kartuttaa työkokemustasi kahdelta toimialalta


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille heti tänään. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
+3584578815638
helina.lehto@staffpoint.fi