(Poistunut julkaisusta)

Myyjä varastovastuulla, Kekäle Oy
KEkäle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Kekäle on vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme, ehdotamme - että asiakkaamme löytäisivät vaatteita, joissa viihtyvät.

Haemme

MYYJÄÄ varastovastuulla

Vantaan Kauppakeskus Jumboon avattavaan upo uuteen Kekäle-myymälään!

Etsimme uuden myymälän lisävahvistukseksi reipasta, ripeää ja järjestelmällistä myyjää varastovastuulla! Asiakkaamme ovat persoonia, joten jokainen henkilökunnastammekin saa olla aito oma itsensä. Tärkeintä meille on, että olet asiakaslähtöinen ja toimeen tarttuva tiimipelaaja, jonka hymyä eivät edes varaston nurkissa lymyävät pölypallerotkaan saa hyytymään!

Haluamme sinut vakituiseen työsuhteeseen ja työtunteja tarjoamme 30h/vko. Palkkaus on Kaupan TES mukainen ja työt alkavat helmi -maaliskuun vaihteessa. Myymälä avaa ovensa maaliskuun aikana.

Vakuuta meidät persoonallasi ja kerro hakemuksessasi miksi haluat tulla meille töihin. Jätä hakemus tehtävään Baronan hakuväylän kautta 16.2.18 mennessä. Muistathan jättää hakemuksessa meille myös videotervehdyksesi!

Mikäli sinut valitaan tiimiin, solmit työsopimuksen Kekäle Oy:n kanssa.