(Poistunut julkaisusta)

Myyjä vaateliikkeeseen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme nyt asiakkaallemme naistenvaateliikkeeseen myyjää Espoon Isoon Omenaan.

Tässä työssä pääset työskentelemään viihtyisässä vaateliikkeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vaateliike sijaitsee kauppakeskus Isossa Omenassa. Myymälän tuotteet ovat laadukkaita naisten vaatteita ja asusteita, joten etsimällämme henkilöllä tulisi olla aitoa kiinnostusta muotia kohtaan. Työtä tehdään itsenäisesti vuoroissa ja vuoron aikana olet vastuussa myymälän ylläpidosta. Tästä johtuen odotamme hakijalta kokemusta myymälätyöskentelystä ja kassapäätetyöskentelystä.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki myymälän tehtävät, kuten asiakaspalvelu ja myymälän viihtyisyydestä huolehtiminen. Liike on auki arkisin 10-21, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18, joten työvuorot sijoittuvat tällä ajalle. Työtunteja on tarjolla 20-37,5h/vko ja työvuorojen pituus voi vaihdella 5-11 tunnin välillä.

Odotamme hakijalta:

- Koulutusta tai kokemusta kaupanalasta
- Kiinnostusta muotialaa kohtaan
- Hyviä asiakaspalvelutaitoja
- Itsenäistä ja luotettavaa työotetta

Tarjoamme sinulle:

- Tessin mukaisen palkan
- Viihtyisän työympäristön
- Monipuoliset työtehtävät

Olet hakemamme henkilö, jos palvelet asiakkaita ennen kaikkea suurella sydämellä!

Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -