(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Uudenmaan Kattokeskus, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Etsimme asiakkaallemme Kattokeskukselle Turkuun toimeen tarttuvaa ja hyvällä draivilla töitä tekevää

KATTOREMONTTIMYYJÄÄ.

Odotamme sinulta ennen kaikkea aitoa paloa myyntityöhön. Emme oleta sinun olevan valmiiksi kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakastat haasteita ja toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa. Menestys syntyy aktiivisella tekemisellä, sinusta ahkeruus ja ulospäinsuuntautuneisuus huokuu vahvana.

Tehtävänäsi on aktiivinen kuluttajamyynti omalla alueellasi. Olet oma-aloitteinen ja kekseliäs asiakashankinnassa. Toimit asiantuntijamaisella otteella kattoremonttimyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Tarvittaessa edustat Kattokeskusta myös messuilla ja alan tapahtumissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Käyttämämme tavarantoimittajamme ovat hyvin tunnettuja alan huippumerkkejä ja lisäksi saat toimeesi kattavan koulutuksen sekä kannustavan palkkausmallin.


Edellytämme sinulta

Vahvaa myyntihenkisyyttä
Kokemusta myyntityöstä tai rakennusalalta
Halua kehittyä kattoalan vahvaksi ammattilaiseksi
BE-ajokorttia
Sujuvaa ilmaisukykyä ja suomen kielitaitoa


Tarjoamme sinulle

Parhaat tuotteet ja palvelut myytäväksi
Kilpailukykyisen palkan
Tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
Mahtavan tiimin tuen työllesi


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.
Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi