MYYJÄ TYÖKALUOSASTOLLE, Pietarsaari
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Erkin Halli on monipuolinen sekatavarakauppa Pietarsaaressa. Meiltä löytyy kaikenlaista tavaraa niin kotiin kuin vapaa aikaan aina työkaluista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin – ja vielä hyvään hintaan! Myymäläämme tullaan pidemmänkin matkan takaa tekemään onnistuneita ostoksia. Lähde sinäkin reissulle piipahtamaan Erkin Halliin. Lisätietoja: www.erkinhalli.fi

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

MYYJÄÄ TYÖKALUOSASTOLLE Pietarsaareen

Tehtävässäsi palvelet pääasiassa kuluttaja-asiakkaita myymälässä ja vastaat tuotteista ja työkaluista, joilla hoituu pienet ja suuretkin kodin remonttiprojektit. Tuotteet ja työkalut ovat erityisesti suunnattu sähkö-, puu-, ja LVI-töihin sekä maalaukseen. Työskentelet arkipäivisin ja lauantaisin kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde on aluksi määräaikainen 12 kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Löytyyhän sinulla aiempaa kokemusta tai tuntemusta työkaluista ja laitteista. Viihdyt myyntitilanteissa ja haluat aidosti tarjota palvelua. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kaupan alalta.

Odotamme sinulta

- myyntiosaamista rakennustarvikkeista ja laitteista
- hyvää asennetta ja halua oppia uutta
- oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
- molempien kotimaisten kielten sujuvaa osaamista, muu kielitaito eduksi

Tarjoamme asiantuntevan ja mukavan tiimin tuen lisäksi tekemisen meininkiä. Pääset lisäksi kehittämään itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 26.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1291012
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa