(Poistunut julkaisusta)

MYYJÄ TYÖKALUOSASTOLLE, Pietarsaari
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Erkin Halli on monipuolinen sekatavarakauppa Pietarsaaressa. Meiltä löytyy kaikenlaista tavaraa niin kotiin kuin vapaa aikaan aina työkaluista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin – ja vielä hyvään hintaan! Myymäläämme tullaan pidemmänkin matkan takaa tekemään onnistuneita ostoksia. Lähde sinäkin reissulle piipahtamaan Erkin Halliin. Lisätietoja: www.erkinhalli.fi

 

Haemme asiakkaallemme innokasta

TYÖKALUT TUNTEVAA MYYJÄÄ

mukavaan porukkaan Pietarsaareen

Asiakkaitasi ovat pääosin remontti ja rakennus projektien parissa puuhastelevat kuluttaja-asiakkaat. Riittää, että sinulla on itselläsi hieman aiempaa kokemusta tai tuntemusta työkaluista, ja osaat laitteista kertoa ja keskustella. Tuotteet ja työkalut ovat erityisesti suunnattu sähkö-, puu-, ja LVI-töihin sekä maalaukseen. 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kaupan alalta, muttei kokemuksen puute haitttaa, jos kuitenkin viihdyt asiakaspalvelutilanteissa ja olet helposti lähestyttävä persoona. Tulet erinomaisesti toimeen toisella kotimaisella kielellä ja heikompaakin hallitset hieman. Myymälän tehtävät tulevat tutuksi tekemällä, jos kaupan ala on sinulle uusi.

Työskentelyajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden vuokratyö pesti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Tässä tehtävässä tukenasi on, sekä kivä että asiantunteva tiimi, ja luvassa on vauhdikasta tekemisen meininkiä. Pääset lisäksi kehittämään itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Jos innostuit, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi pikaiseti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 9.9.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n  Recruitment Consultant Kirsi Palomäki +358443357576tai kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.