(Poistunut julkaisusta)

Myyjä turvallisuusalan projektiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Hei kehittymishaluinen myyjä!

Haemme nyt innostunutta myyjää turvallisuusalalle projektiluontoiseen tehtävään. Työnkuva sopii hyvin myyntityöstä kiinnostuneelle, tulevaisuuden huippu myyjälle. Tehtävässä menestyminen edellyttää ainoastaan myynnillistä asennetta ja halua tehdä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat noin yhden kuukauden mittaisesta myyntiprojektista. Tehtävänäsi on myydä vartiointipalvelua mahdollisille asiakkaille. Kartoitettuasi potentiaalisia asiakkaita olet heihin yhteydessä puhelimitse. Tämän lisäksi pääset tapaamaan asiakkaita ja neuvottelemaan mahdollisesta tilauksesta.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja oppia myyntityöstä sekä saada arvokasta työkokemusta
* Joustavan työympäristön turvallisuusalalla
* Bonuksen onnistuneesta myynnistä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden prospektointi ja kartoittaminen
* Kontaktointi puhelimitse ja sähköpostilla
* Myyntineuvottelut ja tapaamiset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on rohkea ja töihin tarttuva. Tämän lisäksi odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta mielellään myynnin tai asiakaspalevlun parista tai opiskelet kaupallista alaa.

Etsimämme henkilö on:


* Myyntihenkinen
* Oma-aloitteinen
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 12.8.2019
* Kesto: 1 kk
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Minel Securityn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Minel security toimii turvallisuusalalla.