(Poistunut julkaisusta)

Myyjä - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
M&M Kuntotalo on perinteikäs turkulainen täyden palvelun Kuntotalo. M&M Kuntotaloa vie eteenpäin aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme olleet asiakkaan asialla jo 30 vuotta ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti, palvelemme jo kolmessa keskuksessa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä ison, avaran kuntosalin. M&M:llä voit valita itsellesi sopivimmat ryhmäliikuntatunnit laajasta valikoimastamme; tarjolla on muun muassa maailmakuulut LesMills -tunnit, toiminnallisen harjoittelumme konseptimme M&M Action sekä kehoa ja sen hallintaan tehokkaasti voimistava FUSTRA-harjoittelu. Palvelemme teitä kolmessa keskuksessa: M&M Kupittaalla, M&M Koulukadulla ja M&M Raisiontorilla.
Laajentumisen myötä haemme nyt kasvavaan, iloiseen & nuorekkaaseen joukkoomme lisää myyjiä. 

Tehtävän kuvaus 

Meillä M&M Kuntotalolla myyjän tehtäviin kuuluvat aktiivinen uusasiakashankinta, potentiaalisten asiakkaiden ja prospektien kontaktointi, tiivis yhteydenpito nykyiseen asiakaskuntaamme sekä muut myyntiin liittyvät yleiset tehtävät. Lisäksi edustat yritystä tarvittaessa messuilla sekä muissa myyntitapahtumissa.

Toivomme sinulta

Työssä menestymisen avain on positiivinen, oma-aloitteinen ja energinen ote työhön. Olet asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen persoona ja sinulla on jo ennestään kokemusta myyntityöstä. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että tiimissä ja sosiaaliset taitosi ovat hyvät. Työskentelyotteeltasi olet tavoitteellinen sekä tulosvastuullinen, sopeudut joustavasti vaihteleviin työtilanteisiin ja sitoudut työhösi aidosti. 

Tarjoamme sinulle

Perinteikkäässä Kuntotalossamme olet mukana näkemässä ja kokemassa jatkuvasti kehittyvää liikunta-alaa päivittäisessä työssäsi. Pääset työskentelemään osana nuorekasta ja liikunnallista työyhteisöä energisessä ja inspiroivassa työyhteisössä. Palkkamallimme on motivoiva ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä olla mukana kehittämässä yrityksen toimintaa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö vauhdikkaaseen ja sporttiseen joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Olethan nopea, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana!