(Poistunut julkaisusta)

Myyjä tukkuliikkeeseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään! Työnkuvaasi kuuluu LVI- ja sähkötuotteiden myynti, asiakaspalvelu, tuotteiden hyllyttäminen ja varastonhoito.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta myyjän tehtävistä tai LVI- alalta. Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja oma-aloitteita työotetta!
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Työajat sijoittuvat klo 7-16 välille. Palkkaus määräytyy Kaupan alan TES:in mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ja CV:si pikaisesti nettisivujemme kautta osoitteessa www.vmp.fi. Hakuaika päättyy 28.8.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
vuoden 2019 loppuun.
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.08.2019 mennessä.