(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Tokmannille
Tokmanni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Hei Sinä reipas kaupanalan osaaja! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä? Asiakaspalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Etsimme asiakaspalveluasenteen omaavia tekijöitä keikkailemaan kauttamme Tokmannin myymälöihin Laitilassa, Uudessakaupungissa ja Raumalla. Työtä on monissa eri työnkuvissa aina kassatyöstä hyllytykseen!

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Toivomme työnhakijalta:

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

• luotettavuutta

• suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään eri myymälöitä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva tekijä, lähetäthän hakemuksesi pian! Kerrothan hakemuksessasi missä kaupungeissa sinulla on mahdollisuus työskennellä. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.