(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Telian myyntipisteelle, Kuopio
Rainmaker SalesHow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2017
Myyjä Telian myyntipisteelle

Oletko vailla hyväpalkkaista työtä opiskelujen oheen tai haluatko vakituisen työn ja hyvän ansainnan? Vahvistamme Telian myyntitiimiä Kuopion pisteellä ja tarvitsemme mukaan reippaan, iloisen ja tuloshakuisen, aktiivisesta myynnistä innostuneen MYYNNIN tulevan ammattilaisen!

Tärkein tehtäväsi on Telian mobiili- ja laajakaistatuotteiden, sekä muiden palveluiden myynti K-Citymarkettien ja kauppakeskusten asiakkaille, sekä aktiivinen kontaktointi. Telian on kuluttaja-asiakkaille suunnattu tuoteperhe, johon kuuluvat monipuoliset ja asiakkaan tarpeista lähtevät internet - ja matkapuhelinpalvelut, sekä Suomen paras asiakastyytyväisyys.


Tarjoamme sinulle

Työn suuressa Suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä
Muun kaupan alan mukaisen tuntipalkan ja alan parhaat myyntibonukset. Huippu myyjien keskiansiot ovat 28-32e/h. Kaikkien myyjien keskiansio on 17,12€/h.
Kilpailukykyiset tuotteet, jotka auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä
Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen, sekä lähiesimiehen tuen
Osaavan ja energisen myyntitiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
Työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään
Henkilökunta edut
Motivoivat myyntikilpailut edesauttamaan tuloksen tekoasi
Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti. Odotamme että sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista, sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Olet positiivisella, rohkealla ja 100%:lla asenteella mukana. Haluat kasvaa operaattorialan, sekä myynnin huippuosaajaksi ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Haluamme auttaa sinua kasvamaan aina vain paremmaksi myyjäksi.
Pääsääntöisesti töitä tehdään aikavälillä maanantai - lauantai, 30h/vko, mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti, mikäli elämäntilanteesi niin vaatii.

Kurkkaa Facebookista Tele All Stars ja näet mitä pisteillä tapahtuu!
https://www.facebook.com/paraskanava


Mikäli haluat myynnin ammattilaisten pariin, tekemään itsellesi huippuansioita ja osaksi energistä ja menestyksenhaluista myyntitiimiä, haethan tehtävään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Lisätietoa arkisin klo 10.00-15.00 saat soittamalla Jimi Ruotsalaiselle p. 0400 794480 Lähetä hakemuksesi - Let it Rain!