(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Telian myyntipisteelle, Jyväskylä
Rainmaker SalesHow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2017
Etsimme nyt rohkeaa ja innostunutta myyjää Telian myyntipisteelle

Oletko vailla hyvä palkkaista työtä opiskelujen oheen tai haluatko vakituisen työn ja hyvän ansainnan? Vahvistamme Telian myyntitiimiä Mikkelissä ja tarvitsemme mukaan reippaan, iloisen ja tuloshakuisen, aktiivisesta myynnistä innostuneen MYYNNIN tulevan ammattilaisen kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Tärkein tehtäväsi on Telian mobiili- ja laajakaistatuotteiden, sekä muiden palveluiden myynti K-Citymarkettien ja kauppakeskusten asiakkaille, sekä aktiivinen kontaktointi. Telia tuotteisiin kuuluvat monipuoliset ja asiakkaan tarpeista lähtevät internet - ja matkapuhelinpalvelut, sekä Suomen paras asiakastyytyväisyys.

Tarjoamme sinulle

Työn suuressa Suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä
Muun kaupan alan mukaisen tuntipalkan ja alan parhaat myyntibonukset. Huippu myyjien keskiansiot ovat 28-32e/h. Kaikkien myyjien keskiansio on 17,68€/h.
Kilpailukykyiset tuotteet, jotka auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä
Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen, sekä lähiesimiehen tuen
Osaavan ja energisen myyntitiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
Työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään
Henkilökunta edut
Motivoivat myyntikilpailut edesauttamaan tuloksen tekoasi
Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti. Odotamme että sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista, sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Olet positiivisella, rohkealla ja 100%:lla asenteella mukana. Haluat kasvaa operaattorialan, sekä myynnin huippuosaajaksi ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Haluamme auttaa sinua kasvamaan aina vain paremmaksi myyjäksi.
Pääsääntöisesti töitä tehdään aikavälillä maanantai - lauantai, 30-40h/vko.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme

Mikäli haluat myynnin ammattilaisten pariin, tekemään itsellesi huippuansioita ja osaksi energistä ja menestyksenhaluista myyntitiimiä, haethan tehtävään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa arkisin klo 10.00-15.00 saat soittamalla Max Hedmanille puh. 044 7553945. Lähetä hakemuksesi - Let it Rain!