(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Telia Kauppa
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Oletko sinä rohkea ja tuloshakuinen huippumyyjä Telia Kauppaan? Kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa? Osaatko palvella niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeita? Saatat olla etsimämme tulevaisuuden ratkaisumyynnin ammattilainen.

Etsimme nyt myyjää Telia Kauppaan Tampereen Koskikeskukseen ja Lempäälän Ideaparkkiin.

Kaupassa olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla ja aktiivisella myyntiotteella, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille rohkeasti parasta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut). Kiinnostus alaa ja tekniikkaa kohtaan auttaa menestymään, mutta tärkeintä on halu toimia ihmisten kanssa. Yhdessä tiimin kanssa huolehdit myös myymälän edustuskunnosta.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Saat tilaisuuden kehittää vuorovaikutustaitojasi, joita tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa.
Meillä ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistamme yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Whatsappi piippaa ja töissä voi pitää myös hauskaa. Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen korvauksen menetystä vapaa-ajasta (pohja+myyntibonus) ja saat myös työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiseen ja menestymiseen.

Edellytämme sinulta
Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot, rohkeutta heittäytyä ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta vaikkapa ständillä tai puhelimessa. Kenties olet myös opiskellut kaupallista alaa? Työssä pärjää omalla murteella ja englannilla. Pidät myös kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista.

Myymälät palvelevat 7 päivänä viikossa ja iltaisin - pelipaikalla pitää olla paikalla kun on asiakkaita (ja työvuoro).

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Matti Immonen, puhelimitse 040 0351146, sähköpostitse matti.immonen@teliacompany.com.
 https://www.linkedin.com/in/matti-immonen-272a258a

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2017.