(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Telia Kauppa Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Oletko valmis sitoutumaan työhösi ja haluat kehittyä? Oletko sanavalmis ja kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa?
Osaatko hahmottaa kokonaiskuvan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeista ja pystyt rohkeasti esittämään ratkaisuehdotuksesi? Saatat olla etsimämme tulevaisuuden myynnin ammattilainen.

Etsimme tuloshakuista myyjää Telia Kauppa Vaasaan.

Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 30 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä.
Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja luoden saumattomia asiakaskokemuksia.

Olet yrityksen käyntikortti, otat asiakkaat vastaan ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua.
Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia Telian palveluita ja tuotteita (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut).
Liikkeessä asioivat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat myös myymälän jokapäiväiset hommat, kuten tuotteiden vastaanotto ja hyllytys sekä myymälän edustuskunnosta huolehtiminen.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin kaikille viikonpäiville.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Koeajan jälkeen, on mahdollisuus siirtyä Telia Finland Oy:n alle. Sopimuksessa tunteja on tarjolla 10-38h/vko. Pääsääntöisesti etsimme pidempiaikaista työsuhdetta, mutta mahdollisuus myös kesätyöhön. Palkka määräytyy ICT alan TES:n mukaisesti sekä provisiosta. Valituille henkilöille tehdään suppea turvaselvitys.


Edellytämme sinulta

- Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta
- Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista
- Pärjäät molemmilla kotimaisilla kielillä
- Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Me Telia Kaupalla varmistamme, että sinulla on menestyksen avaimet käsissäsi ja tuemme myös kehittymistäsi.
- Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä mahdollisesta aiemmasta myyntikokemuksesta.


Tarjoamme sinulle

- Telia on kasvun paikka - yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.
- Telialla työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa.
- Vastuu ja vapaus kulkevat Telialla käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön.
- Telialla saat modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.
- Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.
- Telialla ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Lisätietoja tulevasta roolistasi, tiimistä tai Telialla työskentelystä antaa Mikko Linna , +358 40 302 1076, mikko.linna@teliacompany.com.


Lisätietoja

Erja Uitto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Vaasanpuistikko 13, 65100 VAASA
045 788 167 13
erja.uitto@staffpoint.fi