(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Telia Kauppa Tornio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Oletko valmis sitoutumaan työhösi ja haluat kehittyä? Oletko sanavalmis ja kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa? Osaatko hahmottaa kokonaiskuvan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeista ja pystyt rohkeasti esittämään ratkaisuehdotuksesi? Saatat olla etsimämme tulevaisuuden myynnin ammattilainen.

Etsimme tuloshakuista myyjää Telia Kauppa Tornioon

Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 30 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja luoden saumattomia asiakaskokemuksia.

Olet yrityksen käyntikortti, otat asiakkaat vastaan ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia Telian palveluita ja tuotteita (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut). Liikkeessä asioivat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat myös myymälän jokapäiväiset hommat, kuten tuotteiden vastaanotto ja hyllytys sekä myymälän edustuskunnosta huolehtiminen.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin kaikille viikonpäiville.

Työsuhde Telia Kaupassa on toistaiseksi voimassaoleva tarvittaessa töihin kutsuttavan nimikkeellä 0-38h/vko

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkka määräytyy ICT alan TES:n mukaisesti. Valituille henkilöille tehdään suppea turvaselvitys.


Edellytämme sinulta

Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta
Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista
Kaupallisen alan koulutus
Kielitaidosta pitää suomen lisäksi löytyä ruotsi
Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Telia Kaupassa varmistetaan sinun mahdollisuutesi onnistumiseen. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta tavoitteellisesta myyntikokemuksesta.


Tarjoamme sinulle

Telia on kasvun paikka - yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.

Telialla työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa.

Vastuu ja vapaus kulkevat Telialla käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön.

Telialla saat työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Telialla ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi