(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Telia Kauppa, Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Telia Kauppa Ouluun

rohkeaa ja tuloshakuista MYYJÄÄ täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiä.

Myynnin ammattilaisena tarjoat asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut Telian monipuolisista palveluista ja tuotteista ja teet samalla hyvää myyntitulosta. Tuotteita ovat mm. mobiili-, netti- ja lisäpalvelut sekä laitteet ja lisätarvikkeet. Olet käyntikorttimme asiakkaille ja sinun vuoksesi he haluavat asioida meillä uudestaan.

Aktiivisena myyjänä myös kontaktoit asiakkaita, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja teet sitä kautta myyntiä. Hoidat myös myymälän perustehtäviä: vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa. Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 9-21 myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.4.2020 saakka ja tunteja on tarjolla 10-38h/vko, useimpina viikkoina kuitenkin noin 30h/vko.

Työsuhde solmitaan Staffpointin ja työntekijän välille. Tuntipalkka määräytyy ICT alan TES:n mukaisesti, minkä lisäksi sinulla on mahdollisuus kilpailukykyisiin bonuksiin myynnin mukaan. Tehtävään valituille henkilöille tehdään suppea turvaselvitys.


Edellytämme sinulta

Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
Osaat yksinkertaistaa teknistä termistöä ja käsitteitä selkokielelle
Ymmärrät työsi vaikutuksen asiakaskokemukseen ja olet valmis kantamaan siitä vastuun
Olet tulostavoitteellinen ja valmis tekemään töitä kehittymisen sekä myynnin eteen
Myyntihenkisyyttä, tavoitteellisuutta ja rohkeutta
Positiivista asennetta
Halua jatkuvasti kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi.


Tarjoamme sinulle

Telia on kasvun paikka - yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.

Telialla työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa.

Vastuu ja vapaus kulkevat Telialla käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön.

Telialla saat työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Telialla ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu VIDEOHAASTATTELUUN, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi