(Poistunut julkaisusta)

Myyjä tekstiiliosastolle, Intersport Lahti Valo
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Intersport Lahti Valo toimii kauppakeskus Valossa Launeella, jossa kauppiaspariskunnan lisäksi työskentelee 5 henkilöä. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Lisäksi erikoistuotevalikoimaamme kuuluvat maastohiihto- ja footbalancepalvelut.

Oletko myynnistä ja urheilusta kiinnostunut osa-aikatyötä etsivä reipas asiakaspalvelija? Meillä on töitä juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme Intersport Lahti Valolle iloista ja aktiivista osa-aikaista MYYJÄÄ TEKSTIILIOSASTOLLE. Työvuorot painottuvat pääosin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työtunteja on tarjolla noin 10-24 h/vko kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Tehtävä soveltuu hyvin myös opiskelijalle.

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus myyntityöstä ja urheilukauppaympäristöstä katsotaan eduksesi. Toivomme, että liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäsi, teemmehän kauppaa rakkaudesta lajiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin vuoden loppuun asti. Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.