(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Tampereelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Etsitkö uusia haasteita myynnin parista? Viihdytkö tiimissä, jossa on leppoisa ja nuorekas meininki?

Etsimme nyt  MYYJÄÄ asiakkaallemme PDS Vision Oy:lle Tampereelle.

PDS Vision on pohjoismainen PTC:n ohjelmistojen jälleenmyyjä joka tarjoaa tuotekehitysratkaisuita elektroniikka- ja valmistavaan teollisuuteen. Edustamme PTC:n CAD, PLM, IoT sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisuja jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja johtavia ratkaisuja alallaan. Toimipisteemme Suomessa ovat Tampereella ja Vantaalla.

Myyjänä vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden hoitamisesta ja kehittymisestä. Tehtävään kuuluu lisäksi uusasiakashankinta, jota tehdään erilaisilla myynnin keinoilla (liidit, kylmäsoitot, verkostoituminen yms). Ei haittaa, vaikka et vielä tiedä tarkemmin mistä tuotteesta on kysymys, koska asiakas perehdyttää kattavasti tehtävään. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, oma-aloitteinen sekä ahkera. Lisäksi monien erilaisten pyyntöjen keskeltä osaat tunnista ne sinulle kaikista tärkeimmät tehtävät. Olet myynnissä tavoitteellinen ja olet valmis ponnistelemaan, jotta saavutat annetut tavoitteet. Sinulla tulee olla käytössäsi oma auto ja olet valmis matkustamaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

PDS Vision tarjoaa sinulle roolin, jossa vielä myyntiuransa alkutaipaleella oleva henkilö voi loistaa tai jo kokenut konkari voi oppia uutta. 12 hengen Tampereen tiimi on huumorintajuinen, nuorekas ja puhaltaa yhteen hiileen.

Oletko parhaimmillasi sellaisessa työympäristössä, jossa myynnin tavoitteet ovat korkealla, mutta niihin päästään yhdessä tekemällä huumoria unohtamatta? Jos vastasit kyllä, niin tässä voisi olla juuri oikea paikka sinulle! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 10.8.2018 oheisesta linkistä. Haastattelut aloitetaan heinäkuussa ja työ alkaa sopimuksen mukaan joko elo- tai syyskuussa.

Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai
anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.