(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Tammistoon
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Tammistoon reipasta myyjää maailmanlaajuisesti tunnettuun perheyritykseen!

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat aktiivisesta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Menestyt tehtävässä, kun toimit tiimisi joukkuepelaajana. Olet positiivinen, joustava, asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut ymmärtämään tekniikkaa. Toiveena olisi, että sinulta löytyisi rautakaupan tai vastaavaa kokemusta jo aiemmin. Eduksesi on, jos omaat myös sähköalan koulutuksen ja / tai työkokemusta.

Työt alkavat viimeistään heinäkuussa, mutta mahdollisuuksien mukaan jo kesäkuun aikana, jolloin pääset osallistumaan vanhan myymälän pois paukkaukseen ja uuden myymälän rakentamiseen. Viikkotuntimäärä on 37,5h/vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Alkuun työsuhde solmitaan kauttamme mutta tulevaisuudessa asiakkaan kirjoille siirtyminen on hyvin todennäköistä. Palkkaus on sopimuspalkka ja muuten työsuhteessa sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta. Työajat sijoittuvat arkisin myymälän aukiolojen mukaan: aluksi ma-pe klo 7:30-16:30, tulevaisuudessa klo 7-20.

Oletko etsimämme henkilö? Jätäthän hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta! Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.