Myyjä, Tammiston myymälään
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Siemen ja Kone  on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo yli 50 vuotta. Vantaan Tammiston kauppatiellä toimiva Siemen ja Kone on alansa johtavia pienkonekauppoja Suomessa. Vantaan Siemen ja Kone kuuluu Master Yhtiöt Oy-konserniin. 

Myymälän nettisivuille pääset tästä.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Siemen ja Kone Oy:lle myyntihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Myymälä sijaitsee Vantaan Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä palvelet asiakkaita täydellä sydämellä. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on etu. Tässä työssä Sinulla on mahdollisuus kehittyä pienkonealan ammattilaiseksi.

Etuna on, jos olet teknisesti taitava. Saat tehtävään ja tuotteisiin kattavan perehdytyksen.

Myymälässä on hyvä yhteishenki, jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja töitä tehdään hyvässä yhteishengessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. 

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.  

Lisätietoja antaa tarvittaessa HR-asiantuntija Laura Vänskä 044 412 4189 / laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot