(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Tammer Brands Oy Flamingo
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Tammer Brands Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Tämä jo kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys on perustettu vuonna 1954 ja työllistää tänään noin 160 henkilöä. www.tammerbrands.fi

Haemme Tammer Brands Outlet Flamingoon myyjää. Työsuhde alkuun vuoden loppuun saakka kestävä määräaikaisuus, mutta jatko on mahdollinen. Töitä on noin 3-4 päivää/vko ja tunteja vähintään 20 h/vko. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus tehtävässä on Kaupan myyjä TES:n mukainen.

Myyjän tehtäviin kuuluu:
- Myymälätyöskentely ja aktiivinen myynti kuluttajille
- Hyllyttäminen ja kuorman purku varastoon
- Myymälän yleisen ilmeen siistinä pitäminen
- Tuotteiden esillepanoa ja somistusta
- Verkkokauppatilauksien käsittely
- Muut toimistotyöt

Toivomme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä. Sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Olet tottunut kiireiseen työympäristöön ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Asiakaspalvelun lisäksi työ pitää sisällään melkein päivittäin kuorman purkua, joten olethan tottunut fyysiseen työhön. Olet oma-aloitteinen ja joustava tekijä. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myymälätyöskentelystä sekä esillepanosta.

Jos paikka tuntuu omalta, niin täytä pikaisesti hakemus osoitteessa www.sihti.fi ja lisää siihen ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Kettunen, puh. 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.