Myyjä, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle
Suomen Energianeuvonta Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle kasvupotentiaalia omaavaa aktiivista myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Suomen Energianeuvonta Oyj on keskittynyt suurasiakkaiden sähkönhankintapalveluihin. Liikeideana on hankkia yhdessä asiakkaiden kanssa sähköä mahdollisimman kustannustehokkaasti muuttuvasta markkinasta. Palveluiden avulla asiakkaat ovat yltäneet keskimäärin 20% vuosittaisiin säästöihin sähköenergiakustannuksissa. Kasvavan ja kehittyvän liiketoiminnan myötä haemme myyjää Pirkanmaan tai Pohjanmaan alueelle.

Tehtävässä työnkuvaasi kuuluu koko myyntiprosessin sujuva vienti potentiaalisen asiakkaan kontaktoimisesta onnistuneisiin kauppoihin. Pääset tekemään tuloksellista myyntiä ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Sinun tulee olla henkilö, joka uskaltaa tarttua puhelimeen ja pystyy rakentamaan asiakkaille heille sopivia ratkaisuja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata vielä kaikkea, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään.

Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla periksiantamaton ja omatoiminen asenne sekä aito halu kehittyä ja oppia uutta. Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Kaupallinen koulutus katsotaan hakijan eduksi. Emme edellytä aiempaa kokemusta energia-alalta, mutta kiinnostus alaa kohtaan tärkeää.

Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa rooliasi ja saada lisää vastuuta.

Työpisteesi voi sijaita joko Pirkanmaalla tai Vaasan alueella. Olethan kuitenkin valmis matkustamaan koko Suomen alueella työn ja asiakastapaamisten tarpeiden mukaisesti. Työ edellyttää, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu peruspalkkaan ja bonusmalliin.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Antti Flander, antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527980
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (antti.flander (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0445451370
  • Sijainti: Tampere, Vaasa, Pirkkala, Mustasaari, Seinäjoki