(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Suomalaiselle Kirjakaupalle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
  Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 58 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com.
 
Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.
 
Haemme asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Vaasaan reipasta myyjää äitiysloma sijaisuuteen.
 
Keskimääräinen viikkotyöaika on 20 tuntia viikossa, työajat sijoittuvat kello 8.30 - 20.30 arkisin ja viikonloppuisin. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä sesonkeina viikkotyöaika voi olla jopa 30 tuntia ja tuntien tasaamisen aikana vastaavasti alle 10 tuntia. Kyseessä on rekrytointi suoraan Suomalaisen palkkalistoille ja arvioitu kesto on 31.12.2019 asti.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myynnillistä asennetta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssä sinun täytyy olla rohkea lähestymään asiakkaita sekä työskennellä hymy huulilla kiireenkin keskellä. IT-taidot tulee olla ajan tasalla ja tehtävä edellyttää uusien tehtävien ja työkalujen nopeaa omaksumista.
 
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- ja kassa-työstä. Kaupallinen peruskoulutus sekä molempien kotimaisten kielten käyttö aiemmissa työsuhteissa katsotaan eduksi.
 
Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet asenteeltasi omatoiminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään sekä sinulle sopii työskentely joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että olet positiivinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.
 
Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö.
 
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 12.08.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Pauliina Rintala numerosta 040 149 5197.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  Vaasa


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala


Toimipaikka:  Vaasa