(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Suomalainen Kirjakauppa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018Työn kuvaus:
   
Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 58 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com.
 
Vuonna 2016 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.
 
Työn kuvaus:
Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Ouluun reipasta myyjää. Keskimääräinen viikkotyöaika on 15 h/vko. Työajat sijoittuvat klo 09 - 21 välille arkisin ja viikonloppuisin. Työsopimus solmitaan valitun työntekijöiden ja Adeccon välille 6 kk:n ajaksi, jonka jälkeen työntekijä siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan työntekijäksi.
 
Toivomme sinulta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus myynti- ja/tai kassatyöstä ja/tai kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi.
 
Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään.  Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle.  Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on asiakaspalvelun ammattilainen.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 20.08.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, p. 040 649 3121 ja sanna.raisanen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä 15 h/vko, Oulu


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu