(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Suomalainen Kirjakauppa, Lahti
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 60 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com . Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Lahteen/Heinolaan reipasta myyjää. Keskimääräinen viikkotyöaika on 15 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat välille n. 9 - 19 arkisin ja n. 10-16 viikonloppuisin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, jossa valittu työntekijä on aluksi Adeccon työntekijä ja siirtyy puolen vuoden kuluttua Suomalaisen Kirjakaupan työntekijäksi.

Toivomme sinulta:
  Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myynnillistä asennetta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Et pelkää lähestyä asiakkaita. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- ja kassatyöstä, kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi. Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään.  Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin niin Lahdessa kuin Heinolassa sopii sinulle.  Persoonana olet positiivinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Tehtäviisi kuuluu:
  Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 16.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon yksikön päällikkö Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210. Huomioithan, että Suomalainen Kirjakauppa ei käsittele hakemuksia eikä ota vastaan ehdokkaita avoimeen tehtävään liittyen.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tatu Savolainen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  LAHTI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  Lahti