Myyjä, Suomalainen Energiaosuuskunta
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019
Haemme organisaatiomme myynnin vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

MYYJÄÄ

polttoöljyn ja yrityskorttien myyntiin sekä yritysasiakkuuksien hankintaan. Tehtävässäsi vastaat Suomalainen Energiaosuuskunta SEO:n valtakunnallisesta polttoöljyn myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta ja uusasiakashankinnasta sekä yrityskorttien myynnistä.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta itsenäisestä myyntityöstä, nälkäistä asennetta myyntiin ja ratkaisukeskeisyyttä. Puhelimella tehtävä myynti ja asiakaspalvelu on sinulle sujuvaa ja luontevaa. Omaat aktiivista ja tuloshakuista otetta työntekoon ja olet kehittämishaluinen. Kasvatat myyntiä ja vahvistat asiakassuhteita aktiivisella myyntityöllä sekä viet markkinointiviestinnäntaidoillasi SEO:n sanomaa eteenpäin. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ja polttoöljyn tuntemus katsotaan eduksi.

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) tarjoaa sinulle mielenkiintoiselta toimialalta sekä vastuullisen että itsenäisen työtehtävänmyynnin parista. Luotamme tekijöihimme, minkä takia tarjoammekin mahdollisuutta tehdä työ suurimmalta osin etätyönä. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Lahdessa.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme peloton myynnintekijä, laitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä osoitteeseen www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen alle. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Heimopäällikkö Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi

Pyydämme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278557
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Lahti, Päijät-Häme, Uusimaa