(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Stockmannin Solarikseen
Instru optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Tule loistamaan Solariksen myyntitiimiin loppuvuoden ajaksi. Etsimme eloisaan joukkoon persoonallista henkilöä, joilla on trenditietoutta, positiivinen asenne ja uskallusta asettaa itselleen tavoitteita. Optikko sinun ei tarvitse olla: koulutamme sinusta itsevarman tyyliasiantuntijan, joka auttaa asiakkaitaan löytämään heidän toiveidensa mukaiset aurinkolasit.

Jos rakastat myynnillistä asiakaspalvelua ja haluat tehtävään, jossa ammattitaidollasi on asiakkaalle aidosti suuri merkitys, Solaris voi olla oikea työpaikka juuri sinulle! Tämän Suomen luotetuimmaksi valitun aurinkolasikonseptin myyjänä pääset paitsi käsiksi mielenkiintoiseen asiakaspalveluun, myös oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osana näkemisen värikästä maailmaa.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi Solariksen myyjänä. Edellytämmekin sinulta paitsi aiempaa kokemusta myyntityöstä, myös kykyä tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti juuri hänelle parhaiten sopiva kokonaisratkaisu. Auttaessasi asiakkaita aurinkolasien valinnassa tarvitset lisäksi erittäin hyvää visuaalista silmää ja tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsopimuksen täysin tunnein (37,5h/vko) vuoden loppuun saakka. Optisen alan asiantuntija sinun ei vielä tarvitse olla. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian kattavalla koulutuksella.

Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Jos paikka kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.