Myyjä / Sales Agent, Telia Kauppa
Telia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Olemme avanneet uusia myynnin pestejä motivoituneille työntekijöille Porvoon ja Joensuun Telia Kauppoihin. Etsimme rohkeita ja positiivisia myyjiä, joilla on poikkeuksellisen vahva halu kehittää itseään - tartu mahdollisuuteen!

 

Seuraava mahdollisuutesi

Tarjoamme sinulle joustavan sopimuksen 10-38 h/viikko, kilpailukykyisen ICT-alan palkan ja kannustavan myyntibonusmallin. Myymälämme on laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiakasrajapinnassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat kontaktia reippaalla asenteella, kuuntelet asiakkaiden tarpeet, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille aktiivisesti Telian ratkaisuja. Tuotesalkkusi sisältää kaikki yleisimmät palvelumme, kuten esimerkiksi puhelinliittymät, kodin laajakaistat, viihderatkaisut ja maksukanavat. Laitepuolella päätuotteesi ovat älypuhelimet, tabletit, älykellot, kuulokkeet, kaiuttimet, suojat ja kaikki lisätarvikkeet.

 

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja uskallat olla aina oma itsesi. Sinulla on positiivinen can-do asenne, palava tulosnälkä ja loistava paineensietokyky. Työsi jälki on sinulle tärkeä ja haluat luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita tarjoamalla asiakkaillemme alan parasta asiakaskokemusta ja laadukkainta myyntiä. Olet valmis laittamaan itsesi aina täysillä likoon ja asiointi kanssasi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ovat sinun asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi:

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
  • Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan palvelut.
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myynnin perusteet.
  • Kehität taitojasi oma-aloitteisesti ja viet niitä käytäntöön.
  • Osaat asettaa itsellesi tavoitteita ja luoda niiden pohjalta toimintasuunnitelmia.
  • Ongelmatilanteissa etsit aktiivisesti ratkaisuja odottelun sijaan.
  • Pystyt toimimaan tehokkaasti sekä yksin että osana tiimiä.

 

Mitä voit odottaa?

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan. Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si ja itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

 

Joensuu (Haku päättyy 08.8.2021)

Porvoo (Haku päättyy 08.8.2021)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot