Myyjä / Sales Agent, Telia Express
Telia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Olemme avanneet uusia myynnin pestejä Lohjalle, Nummelaan, Mikkeliin, Helsinkiin, Kouvolaan, Raaheen, Kajaaniin ja Iisalmeen. Etsimme rohkeita ja positiivisia henkilöitä, joilla on vahva halu kehittää itseään ja kyvykkyys tehdä itsenäistä työtä. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta Telialla?

 

Mitä voit odottaa työltä?

Telia Expressissä myyjän toimenkuvaan kuuluu itsenäinen asiakkaiden kontaktointi toimipisteelle, asiakkaan tarvekartoitus, Telian ratkaisujen myynti asiakkaan tarpeiden perusteella ja Telian kasvoina toimiminen asiakasrajapinnassa. Telian toimipisteellä keskiössä on liittymämyynti, mutta myös laitteita, lisäpalveluita (esimerkiksi suoratoistopalvelut) ja muita Telian tuotteita myydään päivittäin. Myynti perustuu meillä aina aidosti asiakkaan tarpeeseen: loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on meille Telialla yksi tärkeimmistä arvoista. Työajat vaihtelevat aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kattava alkukoulutus työhön
  • Jatkuva tuki arjessa työssä onnistumiseen
  • Henkilökohtainen jatkokoulutus läpi työuran
  • Erinomainen palkkamalli (pohjapalkka 13,34€/h + myyntiprovisiot)
  • Aidosti kannustavan työilmapiirin ja tiimin tuen
  • Uramahdollisuudet Telialla
  • Todella laajat työsuhde-edut (kattava työterveys, puhelinetu, alennuksia liittymistä ja laitteista, ePassi lounasetu, henkilöstörahasto, yms.) 

 

Mitä odotamme sinulta? 

Meillä menestymisen tärkein elementti on oma asenteesi ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Meille hyvä asenne tarkoittaa positiivista otetta työhön ja kykyä käsitellä arjen pienet vastoinkäymiset, ottaa oppia niistä ja jatkaa rohkeasti eteenpäin. Myyjiemme vastuulla on tarjota jokaiselle asiakkaalle ensiluokkainen asiakaskokemus, joten vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä osassa työtehtävää.

 

Miten edetä? 

Jos haluat tarttua haasteeseen, klikkaa alta paikkakuntasi hakua ja jätä itsesi näköinen hakemus järjestelmäämme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä palkkaavaan esimieheen! Työtehtävä edellyttää Sinun olevan täysi-ikäinen. 

 

Telia Express Iisalmi (haku päättyy 30.11.2020)

Telia Express Kajaani (haku päättyy 30.11.2020)

Telia Express Raahe (haku päättyy 30.11.2020)

Telia Express Kouvola (haku päättyy 02.12.2020)

Telia Express Helsinki (haku päättyy 03.12.2020)

Telia Express Mikkeli (haku päättyy 13.12.2020)

Telia Express Nummela (haku päättyy 13.12.2020)

Telia Express Lohja (haku päättyy 13.12.2020)


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot