(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Riihimäki ja Sysmä (Osuuskunta Tuottajain Maito)
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Tuottajain Maito on maidontuottajien omistama, Valioryhmään kuuluva maidonhankintaosuuskunta. Maidonhankinnan lisäksi Osuuskunta Tuottajain Maidon vahva ja kehittyvä liiketoiminta-alue on maatalouskauppa, jonka liikevaihto on n. 25 milj. euroa. Osuuskunnalla on kuuden myymälän Valmakauppa -verkosto, jossa työskentelee 21 henkilöä. www.tuottajainmaito.fi


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme, myyjäksi Valmakauppaan.


Riihimäki (vakituinen)
Nykyisen myyjämme jäädessä eläkkeelle haemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työtehtäviisi kuuluvat päävastuuna Valion elintarvikkeiden kylmävaraston hoito ja elintarvikkeiden asiakastoimitusten pakkaaminen. Työhösi sisältyy myös asiakaspalvelua.

Sysmä (määräaikainen)
Sysmän myymälään etsimme äitiysloman sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat päävastuuna maidontuotannon tuotantotarvikkeiden myynti, ostotilaukset ja varastonhallinta. Työhösi sisältyy myös asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä.

Odotamme sinulta:
- kokemusta myynnin asiakaspalvelutehtävistä
- positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä jämäkkää otetta vastuullisessa työssä
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- trukin ajotaitoa
- kaupallisen alan ammattitutkintoa
- eduksi katsomme maatalous- ja elintarvikealan tuntemuksen sekä kaupallisen alan ammattitutkinnon

Meillä pääset työskentelemään mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössämme mielenkiintoisten työtehtävien parissa sekä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä säännöllisen päivätyön.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Ari Mäkelä puh. 050 384 2513 kertoo sinulle mielellään näistä tehtävistä, voit soitella 8.2 klo 13-15 ja 15.2 klo 13-15.

Hakemukset: odotamme sinua innolla joukkoomme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 18.2.2018 mennessä hakulinkin kautta.