(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Ratinan Juhlamaailmaan
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy, Juhlamaailma Ratina

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa saat auttaa asiakkaita ideoimaan maailman siisteimmät lastenkutsut?
Työpaikka jossa voi pukeutua Halloween -asuun? Tässä riemukkaan värikkäässä työpaikassa saat heittäytyä täysillä juhlatunnelmaan! Haemme Juhlamaailmaan aitoja ja rohkeita tyyppejä, jotka rakastavat kaikenlaisten kekkereiden ja kemujen ideoimista ja järjestämistä.

Kissanristiäiset, 60-vuotissynttärit, polttarit, rapujuhlat - sinulta löytyy ideoita joka tilanteeseen!

Tässä työssä autat asiakkaita juhlatarvikkeiden valitsemisessa ja suosittelet kuhunkin juhlaan parhaiten sopivia tuotteita ja työstät erilaisia asetelmia ilmapalloista.

Lisäksi työskentelet kassalla ja huolehdit hyllytyksestä ja muista kaupan tehtävistä ja olet innokas opettelemaan uutta.

Toivomme sinulta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, visuaalista silmää, asiakaspalveluhenkisyyttä ja aktiivista, myynnillistä otetta. Hymysi ei hyydy kiireessäkään, vaan käärit hihasi ja tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja oma-aloitteisesti. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalta, ja erityisen suureksi eduksi katsomme loistavan huumorintajun! Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.

Huomaathan, että työskentely Juhlamaailmassa ei valitettavasti sovi lateksiallergikolle, sillä olet päivittäin tekemisissä ilmapallojen kanssa ja monet kaupan tuotteista sisältävät lateksia.

Haemme Juhlamaailman liikkeeseen Tampereelle keikkailevia, tarvittaessa kutsuttavia, reippaita myyjiä. Juhlamaailma on savuton työpaikka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja toivomme että voisit sitoutua tähän riemukkaaseen työhön pidemmäksi ajaksi.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Palkkaus Kaupan Tessin mukaan.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

• kiinnostus keikkatyöhön

• suomen kielen taito

• aiempi kaupan alan kokemus